Tel.: 011 96 00 75
RDL Cleaning, uw glazenwasser in Lommel

Ramen wassen, een vervelende en tijdrovende karwei. Vooral wanneer u een groot huis heeft of in een appartement woont kan dit behoorlijk lastig zijn. Maak het uzelf dus niet te moeilijk en kies voor een expert die uw ramen tot in de puntjes volledig proper maakt.

RDL Cleaning is uw glazenwasser in Lommel die uw ramen, hoog of laag, klein of groot maar al te graag onder handen neemt. Bij ons staat de baas zelf op de werkvloer. Met ruime ervaring en oog voor detail gaat hij steeds uiterst precies en veilig te werk.

Professionele producten

Ramen tot op de tweede verdieping en grote veranda’s schrikken ons niet af. Ook de eerste opkuis van nieuwbouw nemen wij graag voor onze rekening. Met speciale professionele producten verwijderen wij alle vuil van ramen en vloer dat u zelf nooit weg zou krijgen. Bij ons bent u altijd zeker van hygiëne en zuiverheid, tot in het kleinste hoekje.

Totale glasreiniging

Voor bedrijven staan wij ook altijd paraat voor totale glasreiniging. Een eigen bedrijf, school of openbaar gebouw? RDL Cleaning helpt u steeds verder.

Contact

Twijfel niet langer en kies voor de meest professionele glazenwasser in Lommel en omstreken. Contacteer ons vandaag nog.

Contacteer ons!011 96 00 75