Tel.: 011 96 00 75
RDL Cleaning, voor het reinigen van zonnepanelen in Lommel

Aangezien zonnepanelen buiten op het dakvlak liggen, worden deze grotendeels blootgesteld aan regen, hagel, wind en zonneschijn. Om de levensduur te verlengen en het rendement te verhogen, is het belangrijk dat u voor het reinigen van zonnepanelen in Lommel beroep doet op RDL Cleaning.

Doordat er zich een laagje vuil gaat vormen om de zonnepanelen, kan het rendement jaarlijkse verminderen tot 2 à 3%. Laat u de vervuiling jarenlang aanslepen, dan zit u toch met een gevoelig energieverlies.

Osmose

De ideale reiniging van zonnepanelen gebeurt met osmose. Via osmose wordt leidingwater gezuiverd tot zijn puurste vorm, waardoor er geen andere stoffen in het water achterblijven. Het is een snelle en doeltreffende werkwijze die geen nabehandeling of gebruik van additieven vereist.

Milieuvriendelijk

Dankzij het gebruik van osmosewater vormen zich geen strepen bij het reinigen van zonnepanelen of andere glasoppervlaktes. Bovendien is het ecologisch en een milieuvriendelijk product en hoeven er geen chemische producten meer gebruikt te worden.

Contact

Zonnepanelen worden dagelijks blootgesteld aan de natuur en krijgen het hard te verduren. Om uw investering te laten renderen, is het raadzaam om op jaarlijkse basis de zonnepanelen te laten reiningen. Bij RDL Cleaning beschikken ze over alle producten en ervaring om deze moeilijke karwei van u over te nemen.

Contacteer ons!011 96 00 75