Tel.: 011 96 00 75
Voor het reinigen van rolluiken is er maar één adres in Lommel en omgeving

Regen, uitlaatgassen, stof en zand, … Uw rolluiken krijgen regelmatig de volle laag. Letterlijk dan. Daarom verdienen ze van tijd tot tijd een vakkundig onderhoud. Er zelf aan beginnen is een hele klus en vraagt veel tijd. Doe daarom beroep op een professional voor het reinigen van uw rolluiken in Lommel.

Reinigen rolluiken

RDL Cleaning in Lommel is uw professionele partner wanneer uw rolluiken toe zijn aan een onderhoudsbeurt. Wij gaan steeds erg precies te werk met veel oog voor detail. Zelfs rolluiken tot op de tweede verdieping nemen wij graag voor onze rekening. Wij reinigen alles tot in de puntjes met de hand. Dit steeds met behulp van professionele, kwaliteitsvolle producten.

Gemeenschappelijke ruimtes

Ook bedrijven en openbare gebouwen kunnen terecht bij RDL Cleaning. Behalve voor de rolluiken bent u ook voor het wassen van ramen of het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes in uw firma of appartementsgebouw bij ons aan het juiste adres.

Contact

Twijfel niet en leg deze vervelende karwei in de handen van een specialist. Neem snel contact met ons op voor het reinigen van uw rolluiken in Limburg en de Noorderkempen.

Contacteer ons!011 96 00 75