Tel.: 011 96 00 75
RDL Cleaning, uw professioneel schoonmaakbedrijf in Lommel

Een vlotte service en een kwaliteitsvolle, uiterst propere afwerking. Zo kan u RDL Cleaning het beste samenvatten. Het schoonmaakbedrijf in Lommel staat in voor de schoonmaak van bedrijven en gemeenschappelijke ruimtes in heel Limburg en in de Noorderkempen.

Bedrijven

Wij gaan steeds te werk op een uiterst professionele manier en alleen met de beste producten. Na een bezoek van ons team is uw bedrijf weer stofvrij en zuiver. Zelfs moeilijk bereikbare plaatsen of zware klussen vormen geen probleem. Wij komen steeds ter plaatste om een offerte op te stellen en bekijken samen wat uw wensen zijn.

Gemeenschappelijke ruimtes

Iedereen onderhoudt zijn eigen stekje, maar wie zorgt voor de hygiëne in de gemeenschappelijke ruimtes? Wanneer u een appartementsgebouw beheert of een eigen bedrijf heeft, is de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes door een professional een must.

RDL Cleaning werkt steeds met de beste professionele producten. Onze uitstekende service? Die krijgt u er gratis bij. Wij komen altijd ter plaatse om met u te bekijken waar uw noden en wensen liggen.

Contact

Twijfel niet en doe voor de schoonmaak van bedrijf of het onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes beroep op de service van RDL Cleaning. Contacteer de reinigingsexpert uit Lommel en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons!011 96 00 75